Gabriel Pîrcălabu

Psihoterapeut și psiholog clinician

Sunt atestat de Colegiul Psihologilor din România, filiala București (19347 – codul personal din Registrul unic al psihologilor cu drept de liberă practică din România (RUP)).

LPP_2349Sunt doctorand în Psihologie la Universitatea din București. Anterior am obținut un Master în „Psihologie clinică, hipnoză și intervenții terapeutice de scurtă durată”, finalizat cu nota maximă și o licența în psihologie la una dintre cele mai bune facultăți din București și din țară, pe care am absolvit-o ca șef de promoție.
În plus, am urmat cursuri de formare specifică în mai multe metode psihoterapeutice, cum sunt Terapii scurte colaborative orientate pe resurse și soluții, Terapii cognitiv-comportamentale, Terapia schemelor şi altele.
Pe lângă acestea, am absolvit și un program de Studii de certificare a competențelor psihopedagogice.

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut  și lucrez de câtva timp cu adulți și copii pentru a rezolva anxietăți, atacuri de panică, depresii, dependențe, traume și altele.
Utilizez tehnici și metode cu eficiență dovedită, cu scopul de a descoperi și de a rezolva problemele, pe cât posibil, de la cauzele lor. (vezi site personal)

Înapoi la Echipă